Obvestila

Predstava Ondina/Ondine režiserja Janusza Kice

Predstavo smo si v Novi Gorici ogledali v torek, 11. 10. 2016. Eno uro pred predstavo smo se v gledališču srečali z režiserjem, g. Januszem Kico in se v krajšem pogovoru z njim dotaknili teme predstave in njene postavitve.


Preberi več

NOVA SEZONA SE ZAČENJA

Dragi abonenti, člani kluba PPF, ljubitelji gledališča!

Nove gledališke sezone letos ne bomo začeli v Trstu (tja se odpravimo v novembru), marveč v SNG Nova Gorica, kjer si bomo ogledali zadnjo slovensko predstavo režiserja Janusza Kice, letošnjega dobitnika nagrade Prešernovega sklada za gledališke režije. Naša prva skupna predstava bo ONDINA/ONDINE, pravljica o vodni vili, delo francoskega dramatika Jeana Giraudouxa, ki jo v prevodu Jake Fišerja in Srečka Fišerja prvič gledamo na slovenskem odru.

Preberi več

V NOVI SEZONI TUDI V GLEDALIŠČE VERDI V TRSTU

KOPER, 12. 9. 2016: Primorski poletni festival bo v sodelovanju z društvom prijateljev glasbe in drugimi kulturnimi ustanovami in organizacijami v Slovenskem Primorju v novi sezoni organiziral tudi obiske koncertov in opernih predstav v Gledališču Verdi v Trstu. Obiskovalci s te strani meje – člani omenjenih društev ali abonenti obalnih gledališč in drugih ustanov, ki bodo to želele, bodo imeli poseben popust, za mlade pa bo veljala še posebej ugodna ponudba, ki velja tudi za mlade Tržačane.
Preberi več

Older Entries »